Monday, July 30, 2012

Berbuka Puasa Dengan Pusat Komuniti JKK Belukar di Hotel Ms Garden

            Majlis bermula dengan memilih makanan yang hendak di makan..hotel Ms Garden telah menawar harga yang berpatutan bagi sesiapa yang ingin berbuka di hotel tersebut..Makanan yang disediakan adalah bercirikan masakan Kampung dan Moden.

    Ini tengah tunggu waktu berbuka tapi blh siap bergambar..sabar je.

 ''Bertuahnya aku makan di hotel Ms garden ini..tempat dah lawa dan cantik'' cakap pakcik-pakcik ini..

   ''atuk, saya hendak makan ini..tidak tahan tengok makan yang sedap ini''

Bila dah habis berbuka blh siap kacau budak hotel ini tengah memasak mee bihun goreng..hehehe..seramai 30orang ahli jkk belukar yang hadir ke MS Garden..

11 comments:

azreenChan said...

Ahh, makanan yang sedap dan berwarna-warni.
Saya pun ada di situ utk event weekend lepas :D

http://www.azreenchan.com/2012/07/food-ramadhan-buffet.html

man said...

ooo samalah ye..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

sangat meriah sekali.

man said...

leeza...hendak join ke?blh je

Warna Warni Kehidupan said...

lau makan kat hotel cam ni mulalah selera mencanak-canak.. ambik kemain penuh meja, makan tak habis pon.,.hurm...

man said...

heheeh...jangan ikut nafsu sgt.

Kesuma Angsana said...

amboi meriahnya menu dan juadah tu!

man said...

kesuma: sekali-sekala je makan macam itu..hehehh

rozssalovepink said...

waa.. untung la dpt mkn sedap2.. huhu.. :D slamat bbuka semuanya :D..
done follow kmu..
jom ke blog saya.. http://rozssalovepink.blogspot.com
follow kalo sudi ^_^

syazana.not.single said...

wuu,bestnya. sedap2. ;)

man said...

rozssalovepink : selamat berbuka..klu nak join blh je

syazana: terima kasih..hehehe