Friday, August 3, 2012

Berbuka Puasa Di Hotel Sri Manja

 Majlis Berbuka Puasa bersama Exco Pelancongan , Kesenian dan Warisan ,Pembangunan Wanita dan Hal Ehwal Masyarakat Negeri Pahang telah dianjurkan oleh Lembaga Pembangunan Tioman..Seramai 75orang telah hadir dalam majlis tersebut..Majlis ini dihadiri oleh Pengurus Besar Tioman Dato Hashim , Dato Zubir bos kraftangan , Haji Idrus kementerian pelancongan negeri pahang..
 banyak pulak makanan disini..mana satu hendak makan ini...pilih jangan tidak pilih..makanan ini adalah free je sebab aku telah dijemput..klu duit sendiri mungkin pikir jugak..heheheh
 ini tengah menunggu laungan azan..mak dan ayah sibuk mengambil makanan untuk anak-beranak mereka
 gambar aku pun ada diambil sambil makan bubur..heheheh.sedap jugak lah
 ini dia anak PA bos baby yang hendak bergambar bersama dengan mak dan adik dia..Pa bos tangkap gambar sambil tutup mata..heheh
Akhir sekali baby mencuba ambik gambar ayah dan kakak dia

13 comments:

Nurmujahidah Ismail said...

wah,, bestnye brbuka free,, kat hotel lagi,, haisy,, bile la nak ada yang invite muja ni,,, aiyooo

man said...

nurmujahidah: biasa2 je

E'in said...

peh makanan die........

Lyaa Suriany said...

Rambang mata tgk makann

man said...

lyaa: ye tapi tak larat semua nak makan..tq sebab datang blog sy

Hidayah Bach said...

hehe..
akak tak pernah dapat lagi bukak puasa kat hotel..
(mahal la..)

:)

man said...

hidayah: murah je klu g..tapi kena pandai pilih tempat lah..tq sebab datang ke blog sy..ehhehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

berbuka di mana pun tak per. as long happy kan.

✿Lady Ainaa✿ said...

Ya Allah, byknyaaa makanan.. love love love

sha my heart said...

wah, makan besar. Hehe

Bobo said...

fuh byk betul makanan.. belum ade rezeki nak berbuka puasa kat hotel huhu

reza al-razi said...

bersusun2 makanan atas meja.. ;-)

man said...

Santai leeza: kat mana2 pun xpe..janji berbuka
lady aina: biasa2 je makanan itu
sha my heart: kecil itu..
bobo: ajak2 mmbr nanti blh rapatkan persahabatan..heheh
reza:heheh..mmg dia susun