Monday, August 13, 2012

Majlis Berbuka Puasa Bersama Pasangan Kembar Dun Inderapura di Hotel Shahzan Inn


Majlis ini diadakan bertujuan meraikan pasangan kembar yang terdapat di inderapura..terdapat seramai 18 pasangan kembar di inderapura..heheh
YB Inderapura beramah mesra bersama pasangan kembar lelaki dari kampung sepat..mereka juga telah membawa isteri dan anak mereka masing-masing

ini pulak adalah pasangan kembar tidak seiras..

pasangan kembar antara yang termuda berumur antara 22 hingga 25tahun..pasangan termuda ini belajar di UIA gombak..
Pasangan tertua berumur dalam 67tahun.mereka ini duduk di kawasan taman tas tetapi mengundi di kawasan Inderapura..

19 comments:

Awie Omar said...

Salam Ramadhan dari awieomar.blogspot. Dengan ikhlas hati nak menjemput anda untuk sertai game top "BLOGGER" musim 3. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1 & 2 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Follow blog "Awie Omar" (bagi yang belum, sudi sudi la follow) dan komen di mana mana entri dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 3 : BATTLE ROYALE". Ganjaran wang tunai akan diberikan kepada johan. Harap sudi la sertai kami :)

ayut said...

ad jgk ea iftar brsama psgn kmbar..hihi.unik.. :)

man said...

ayut: ada jugak..heheh

awie : ok2 nak join ini..heheh

E'in said...

kite xde kembar.. muehehe

reenapple said...

aku tak boleh nk tgok gmbar tapi still aku nk komen juga.. muahahaha. Inderapura tu apa?? +.=

man said...

e'in : kena kawin cepat lah..lepas itu blh dapat anak kembar..hehehe

reenapple: inderapura itu kawasan dewan undangan negeri pahang..ia nama asal pahang lama..klu ikut sejarah

mselim3 said...

Untuk Hari Raya Bakal menjelma ini saya terlebih dahulu menyusun 10 jari ajax85 andai kata ada segala salah silap yang menyinggung perasaan anda (ajax85 ) samada sengaja atau tidak ...k kira 0-0 k...daripada member blog...

mselim3.blogspot.com

salam persahabatan yang tidak pernah putus...

man said...

mselim3 : sm2..hehe..kita kena kukuhkan persaudaraan sesama islam..

eMMe said...

Bestnye... ade gak majlis sebegini.. lain dari yg lain, akak pun, bakal dpt anak kembar, InsyaAllah, doakan kesejahteraan kami yea

Selamat Hari Raya Aidilfitri Man...

Leeza dayasari [santai leeza] said...

dah tiba penghujung ramadhan.

Nurulee said...

Seronok tgk adik beradik kembar. hehe =D

izzah said...

Bestnyer yg brgelar kembar yek...btw slamat hari raya...

izz iizza said...

lor pertama kali dengar ni..untung juga ada pasangan kembar ni..ada majlis iftar bersama..

man said...

emma : tahniah kak klu dapat anak kembar

leeza : dah hendak habis ramadhan..hehehe

izzah : selamat hari raya

nurulee: mmg seronok pun...heheh

man said...

izz : yg kok ini kali pertama buat..sebab dapat cari..heheh

Mitha Komala said...

great photos, seems fun eating dinner together! ;D

Letters To Juliet

man said...

mitha : tq2..hehhe

Huszaini Haron said...

Man, terima kasih singgah blog. Kalau Man kenal mereka2 yang kembar ini, bolehlah ajak diorang join Kelab Kembar Malaysia. Di Blog saya ada linknya! terima kasih!

man said...

huszaini harun : nanti sy info kan kat diaorg ye kak..hehehe