Sunday, September 30, 2012

Program Kesihatan Percuma Yang Dianjurkan Oleh KRT Taman Inderapura Bersama Kelab Royal Pahang..

Program Kesihatan Percuma bermula pada pukul 9.00 pagi sehingga pukul 2 ptg..Program Ini diadakan bagi memberi kesedaran kepada masyarakat supaya melakukan pemeriksaan kesihatan setiap tahun..majlis ini juga dihadiri oleh Exco Pelancongan ,Kesenian dan Warisan Serta Pembangunan Keluarga dan Wanita Negeri Pahang..Dato Haji Shafik Fauzan Bin Sharif..
 Penduduk Setempat Taman Sri Inderapura yang hadir dalam program ini..tidak lupa juga dari kawasan gudang rasau , indera sempurna..
 Dato Shafik Fauzan juga sempat menanyakan beberapa soalan kepada para petugas yang teribat dalam program antaranya HTAA kuantan..
 masing-masing tidak sabar menunggu giliran untuk melakukan pemeriksaan kesihatan
 ini dia DJ Taman Rasau Aman yang baik..
dato juga mencuba kot2 mata beliau tidak sihat..hehehe
budak ini pun hendak juga..penyakit klu datang tidak kira muda atau tua..jadi baik kita memeriksaan badan kita

 ini dia doktor gigi sesiapa boleh jumpa beliau jika ada masalah gigi..hehehe
Para petugas di beri sijil perhargaan kerana memberi sumbangan dalam program ini...

10 comments:

Jna marcello said...

seronok nye klau selalu ade program kesihatan camni ;)

man said...

jna marcello : seronok jgk..klu nak join blh je..hehhehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

wahhh...boleh buat medical check up free

man said...

momoy : bertuah klu dapat free..hehehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

banyak juga gambar yerk.

man said...

santai leeza : blh tahan jgk..hehehehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

aktif betul kawasan ni

Woofer Storm said...

bestnya..nak ikut^^

Azera Aziz said...

Salam Man...

Seronoknya program mcm ni...Tingkatkan kseihatan yang ada kan...

Azera singgah & follow sini ye...

Dijemput untuk join segmen Azera....

[GIVEAWAY] Kelasss Kau! Apa Rahsianya?

man said...

momoy : ala dah keje sebagai wakil rakyat kena aktif lah..

woofer storm : blh je

azera aziz : demi masa depan kita kesihatan kena jaga