Saturday, October 6, 2012

Kewujudan Klinik 1 Malaysia Memberi Kesihatan Percuma Kepada Rakyat

Pada 06/10/12[ Sabtu ] Yb Dato Haji Shafik Fauzan Telah Mengadakan Lawatan Ke Klinik 1 Malaysia Di Taman Sri Inderapura..Kewujudan Klinik ini telah memberi peluang kepada penduduk taman untuk melakukan kesihatan dengan percuma..Penduduk Taman Sri Inderapura tidak perlu lagi ke bandar kuantan atau ke klinik kesihatan kg kurnia..Ini lah Jasa Kerajaan kerana dulu , penduduk terpaksa membayar Rm50 untuk melakukan peperiksaan di klinik swasta...
 
.
 ini lah klinik 1 malaysia yang baru dibuka di taman sri inderapura..
 staff kesihatan kenal juga Yb Dato ini...



beliau juga sempat melakukan kesihatan percuma..heheheh

17 comments:

Nor Zilla Sensei said...

oo klinik 1mlaysia ni percuma ea.
tapi layanan dia macam mane ea.. ok x?

Hazwani Harun said...

Done follow..:)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bagus ni.
like.

man said...

nor zilla : layanan setakat ok je..cuba g dulu ke klinik 1 malaysia

hazwani : tq

santai : tq

Mayang ABDUL RAZAK said...

akak bukan nak kutuk tapi servis mmg sgt tak ok.. murah mmg le murah tapi tu le servis cam hampeh...ubat selalu abis stok.. aritu penah akak datang klinik satu mesia ni kul 9.40.. (tutup kul 10 kannn) depa x kasi masuk kata dah tutup.. tapi mmg bkn suma klinik kesihatan camgini tapi byk klinik2 ni amik lewa dan santai aje bila bekerja....

man said...

mayang : salah siapa kerajaan atau orang kerajaan.hehe

Muroi El-Barezy said...

klikiknya bagus dan bersih,

follback here!

E'in said...

klinik 1 malaysia nie dpt membantu org yg tak berkemampuan kan..

man said...

muroi : biar dari buka hingga sekarang bersih..hehehe

ein : rakyat malaysia kena nilai sndr kewujudan klinik tersebut..hehehe

wawa syaida said...

buat masa ni tak pernah lagi dptkan rawatan di Klinik 1 Malaysia...tapi hari-hari time nak gi keje....memang akan lalu depan klinik 1 malaysia....insyaAllah akan cuba kat sini nanti ;)

man said...

wawa ; nanti pergi ye.hehe

Ema Blog said...

terima kasih dtg ke blog mamaema..

memang bagus ada klinik 1 Malaysia ini..dahlah hari minggu pun buka

man said...

Ema: buat apa menbazir klu ada yg murah..hehe

Si Matatajam said...

Harap2 layanan pun memuaskan la yek.,,tapi M tak sure kat Langkawi ni ada gak klinik ni..

caliph shuriken said...

bgus idea ni, byk manfaat kpd golongan kurang mampu.. lagi pun kos perubatan skrg agak mahal...

man said...

Cuba lah g dulu kat sana...

man said...

Rakyat patut mencuba dulu.