Saturday, November 10, 2012

Barangan lama Sudirman

Ini merupakan barangan lama yang dipakai oleh Sudirman semasa membuat persembahan..anda yg dtg ke blog sy,nilailah sendiri barangan tersebut



32 comments:

weschairs said...

hmm untung jugak saudara Ajax dapat tengok barangan peribadi Arwah Sudirman ini..

♥ Nana BamBam ♥ said...

rindu zaman kegemilangan beliau walaupun pada zaman tu nana kecik lagi..huhuhu..lagu die memang best :)

cerita best said...

lawa bju arwah sudrman 2

man said...

Yg paling sy suka arwah merupakan seorg yg cintakan negara sendiri..

man said...

Ye rasa bertuah plk..hehe

man said...

Ooo lagu balik kg mmg beh

Jna marcello said...

Wahh untung nye! Bertuah sgt ajax!

man said...

Terima kasih2..hehe

محمد رازيق said...

wah. mostly pakaiannya unik dan menarik. tq bro singgah blog. jgn serik dtg lg. :)

cweet pinky said...

wah , bagusnya awak .. fan sudirman ek ??

man said...

Xlah smlm ada majlis kat rtm kuantan

man said...

Ok2..nanti dtg lg

etuza said...

http://ezawarna-warnakehidupan-etuza.blogspot.com/
klik done follow ya

LYAfrina said...

bestnyer ..leh tgk brg2 arwah sudirman dpn mata

Aleeya Atinza Saaid said...

untunglah dpt tgk live brgn arwah sudir ..suka satu je lagu dia 'pelangi petang' ..

man said...

Ooo suka lg pelangi petang ye

man said...

Bersyukur dapat tgk..hehe

man said...

Bereh..hehe

Leeza dayasari [santai leeza] said...

bertuah dpt tgk erk.
haaaaaa

sal ya said...

penghibur yang tiada gantinya.

man said...

Betul 2

man said...

Hehehe

Kesuma Angsana said...

mmg terbaiklah brgn2 ni

man said...

Hehe..sepatutmya diletakkan di muzium tokoh pekan biar org dtg

leakedknowledge said...

smua brg tu utk djual ka? ke dbuat sbg koleksi personal? agak2 klu dlelong mampu cecah berapa?

man said...

Mana ada lah..ni nilai sejarah..hehe

.::: Princess MOMOY :::. said...

zaman kegemilangan arwah Sudirman
lagunya pun masih evergreen
tambah lagu raya balik kampung dan time nak merdeka

man said...

Ye lagu arwah sudir terbaik sampai mat salleh pun bgng kat dia

Anonymous said...

Bro..anda didalam bloglist saya..
Lihat abjab untuk melihat senarai bloglist..
Every week akan saya jenguk asalkan updated blog..hehehehe

http://aslindamyblog.blogspot.com/

man said...

Ok2 nanti sy dtg..hehehe

TiranaAduka said...

al-fatihah buat arwah dari tirana aduka

beta kupu said...

Done singgah! ;) klu xsalah, arwah sudirman ni ade buat bisnes minuman kan, yg mcm dlm gmbr kat ats tu kot, minuman dlm tin