Tuesday, November 27, 2012

Malam Di Kuala Lumpur

Pada Pandangan Saya..Manusia yang Mental Kuat sahaja sesuai duduk di Kuala Lumpur..Apa sebab saya ckp mcm itu..tlng bg pandangan Anda semua

22 comments:

NORSHAHFEZA HAMSAN said...

kat penang pon jem gak, bkn kl jek

licha liza said...

kl kalau takat nak pergi jalan2 ok la. tp if nk stay sne mg xlah.. xminat life yg hectic.. hehe

★ aIsyaH ★ said...

based on gambar tu..maybe sbb jem kn..tu la hakikatnye..~~kl..~~

gune la public transport..mcm2 ade..~~xD

Leeza dayasari [santai leeza] said...

kl... haizzz penuh kesesakan. bila musim raya jer kosong.

man said...

Tempat lubuk emas..hehe

man said...

Btl2...sebab itu sy dok kntn..ari 2 stdy kat kl penat

man said...

Keta dah bnyk..org malaysia dah kaya

man said...

Lrt,bas pun penuh..

Pykaa Pdott said...

haha alor star pon jem jgk la .

Miss Zahirah said...

public transport mmg bgus tp tgk pda perkhidmatannye sgt x memuaskn.. terutamnya ktm.. mgkn sbb tu rmi yg plh utk drive sdri wlpun trpaksa berdepan dgn jem!

man said...

Ooo kira rakyat malaysia dah mampu agaknya..hehe

Shasha Yacob said...

sebab jalan sesak, bisinig. itu sebab sya stay kampung hihih

Aleeya Atinza Saaid said...

suka KL sbb ada mcm2.., dlu bujang dok KL best sbb klo tlmbt blk keje mlm pun (time tu xde kete) tp tak takot pun...sbb org sentiasa ada..cuma x thnnye..bila da pakai kete..jem le plopppp ehehehe so pindah putrajayaaaa laa hahaha

man said...

oklah mcm 2..hehehe

man said...

kglah yg terbaik

Indah Mulya said...

sbb mnusia tpilih je leh sabar nk tmpuh jem tiap hari..huhu

Faez Zainal said...

kl ni mmg hari2 jem...org yg duduk kl ni jiwa mmg kene kuat,kalau x jd gila la...

man said...

btl2 blh jd gile

eu nus said...

Duduk kampung pun nk kuat mental juga.Kalau tk caya tnya orang Kg Baru

eu nus said...

Duduk kampung pun nk kuat mental juga.Kalau tk caya tnya orang Kg Baru

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

TiranaAduka said...

ibu kota metropolitan.