Sunday, November 11, 2012

Pertandingan Futsal Peti Undi Belukar

Pada 11/11/2012 [Ahad] satu pertandingan futsal peti undi belukar telah diadakan di padang futsal belukar..pertandingan ini bermula pada petang sabtu dan berakhir pada petang ahad..seramai 15 pasukan mengambil bahagian dimana setiap pasukan dinamakan pusat pelancongan negeri pahang contohnya pulau tioman,bukit fraser, genting , cameron dan sebagainya..ia dibahagiakan kepada 2 kumpulan iaitu bawah 12 tahun dan 15 tahun. Majlis penutup dirasmikan oleh adun inderapura Dato Shafik Fauzan Bin Sharif





26 comments:

♥ Nana BamBam ♥ said...

macam menarik permainan tu ye :)

sal ya said...

mesti seronok bebudak ni.

man said...

Ye mcm bagus sbb budak2 tak gaduh..hehe

man said...

Ye sebab cuti sklh..

Kesuma Angsana said...

wah nampak meriah ni!

Deq's Qienz said...

Wah nmpk best je..hihi thanx ya pebetulkan cuti tuh sy pon konpius arr..hahaha

man said...

Ni aktiviti waktu cuti sekolah..hehe

man said...

Sama2

Kakzakie said...

Ramai yg turut serta itu yg sampai dua hari ye... macam seronok pulak sebab cuti sekolah dah mula at least adalah aktiviti..

man said...

Bila ada akitiviti mcm ini..budak2 xakan ke mana2.hehe

ieda said...

seronok xtvt macam nie , ramai2 lagilah seronok ;)

Leeza dayasari [santai leeza] said...

tahniah kpd pemenang....

man said...

Ye btl..lagi meriah..

man said...

Terima kasih..hehe

shedameor said...

followed. sheda dah update man kat bloglist :)

Faez Zainal said...

wah seronok betul...

Hanif Idrus said...

Dah lama tak main futsal..
Kalau main ni mesti cedera parah kat paru-paru dan jantung..hhihhihi

Hanif Idrus said...

Salam kenal bro!!

Noraim said...

nak try main futsal tp tak reti. kihkih.

man said...

Ok2..nanti komen kat sheda plk...hehe

man said...

Budak2 main..hehe

man said...

Knp plk pecah..slmt knl bro..hehe

man said...

Main je jgn malu..hehehe

Si Matatajam said...

Bestnya Futsal...

man said...

Nak join ke

TiranaAduka said...

yg mana menang bro?