Friday, July 12, 2013

Sian Tidak Balik Berbuka Pose???

Siapa Pernah tidak dapat berbuka puasa bersama keluarga..semua pernah termasuk lah adik bongsu saya ini..Ini lah pertama kali dia berjauhan bersama keluarga untuk belajar..siap demam lagi kerana sahur dengan makan roti je..klu dirumah macam2 boleh makan..(Abg dia pun malas hendak ambil sebab jauh dan ingin si dia belajar susah bila tiada keluarga disisi..heheh)
 
(ini gambar dia telah suka)

(baru pandai pegang barang dapur kot..heheheh)

10 comments:

dayteenlea said...

sian diee

Syazana Zainn said...

betul tu, kalau stay dgn family mcm2 ada, kalau duduk bujang mmg sedih je

-_-

HeNRieTTa JoSe said...

Xpe...biar berdikari...dok asrama....

zakirasli .. said...

klau dok asrama dn brjauhan dgn keluarga mmg sdih sikit wktu blan puasa ni. Saya dulu wktu mula2x pn cmtu. tp, lama2x ok dah.

aTieYusof Family said...

Mesti sedih klu 1st time puasa kt tempat org..sama dgn akak dulu..lama2 nti OK lah...:)

Al Kisah said...

tak pe.. biar diorang berdikari.. nanti bila dah besar, pandai la diorang masak kari..

Khamsi Abdullah said...

saya bukan takat memula dulu..dah tua2 ni pon still sedih taw berpuasa d negeri orang! :(

Nong Andy said...

Bagus la ada keluarga kan... walau jauh di mata...
Ada yg sebatang kara.. lain lagi kisahnya..
Jom kita bersyukur.. :)



*saya dtg balas kunjungan

Nrl Ndh said...

comelnye adik bongsu . pernah melaluinye juga :(

are_lin@yu said...

alahai cmel2..hehe