Friday, August 30, 2013

sambutan hari merdeka 56

salam dan slmt tengahari kpd pembaca blog sy..kita ptt bersyukur kpd allah swt yg memberi rahmat kpd ngr kita dalam keadaan aman dan damai..sempena hari kemerdekaan pada hari ini..hendak kita menghargai jasa2 para pejuang negara yg mempertahankan..Apabila ngra kita aman dan damai, kemajuan dalam ngra dapat dicapai..cthnya peluang pekerjaan dan lain-lain..kita juga diberi kebebasan utk bersuara..jika ngr kita tidak stabil..bagaimana kita hendak melawan musuh2 lain..penjajah bntk baru sdng berlaku samaada dlm politik,sosial atau ekonomi..marilah kita bersatu padu dlm mempertahankan ngra..hidup malaysia..

14 comments:

Nur Azwa Edora said...

SELAMAT menymbut hari kemerdekaan .. :)

nor azman said...

nur azwa : samalah jgk

Mizz ErMa said...

wah, ramainya org..selamat menyambut ari kemerdekaan jgk..hehe

nor azman said...

slmt hari merdeka

weschairs said...

Dah lama benar tak menjenguk kuantan ni

akmaL said...

salam kemerdekaan bro :)

Awie Omar said...

Salam sejahtera. awieomar.blogspot dengan seikhlas hati nak menjemput anda sertai game top "BLOGGER" untuk musim yang ke 4. Segala yang berkaitan pasal game untuk musim 1, 2 & 3 boleh tinjau kat blog. Senang je caranya nak sertai game ni. Tak perlu buat apa apa entri, hanya komen di mana mana entri blog Awie Omar dengan menyatakan "SAYA SANGAT MAHU SERTAI BLOGGER 4 : SURVIVOR SERIES. SEGALA SYARAT DAN PERATURAN AKAN SAYA IKUTI".". Harap sudi la menyertainya. Ganjaran pasti ada untuk pemenang :) http://awieomar.blogspot.com/2013/01/blogger-4-survivor-series-pengenalan.html

nor azman said...

nanti sy join

nor azman said...

slm kemerdekaan bro

nor azman said...

marilah

E'in said...

nie kat mane?

Mawardi Yunus said...

selamat hari merdeka bro

Kesuma Angsana said...

meriah yer sambutannyer

Masha Meisters said...

merdeka! hehe