Monday, August 24, 2015

#gaji oii gaji

Salam dan selamat malam kepada pembaca blog saya..hari ini ada hari paling gembira bagi penjawat awam kerana esok gaji yang di tunggu-tunggu akan masuk selepas lama berjimat-jimat termasuk lah orang kanan saya..hehhehe..esok mesti mesin atm akan penuh dipenuhi penjawat awam..boleh shopping apa yang patut samaada keperluan diri,anak-anak dan harta benda..selamat bergembira semua..heehhe

10 comments:

PeRdU cINta said...

Alhamdulillah..berpada padalah ketika berbelanja..

nor azman said...

Betul..duit pun dah jd rm4.20

Aisya Ahamad said...

Hehehe. Yg gaji lmbt lg mcm sy ni terpaksa la tunggu lg sampai hujung bulan. Gaji still otw lg. Hehe

nuyui a.k.a miss YUI said...

sbb itu perlunya pengurusan kewangan..hihih..

Raz said...

masih survive stakat ni

iryanty ahamad said...

semalam dah gaji...dah belanja dan dah bayar apa yang patut..baki tinggal duit minyak kerja....huhu

Athirah Diyana said...

tahniah penjawat awam ;)

beat said...

pecah perut tgk gmbar

M. N. HAZIQ said...

melompat lompat penjawat awam bila terima gaji nanti. hehe

Cetusan Minda said...

dah menyopping hari ni . yg ptg , byr bill dulu ...