Tuesday, August 18, 2015

#ubat gripe water untuk bayi

Salam dan selamat pagi..siapa pernah pakai ubat gripe water(klu dah anak dua tiga mesti dah pakai kan)..bayi yang mengalami pertumbuhan gigi yang banyak akan mengalami ketidakselesaan pada tubuh badan dia contohnya kembung perut dan kurang hadam..selain itu bayi jugak akan kuat menangis tidak kira siang dan malam..dengan penggunaan gripe water yg betul akan menyebabkan bayi selesa..selain itu dengan tanda logo halal masyarakat islam jangan risau dengan penggunaan tanpa alkohol..(harga sekarang rm12.30)

6 comments:

Kakzakie said...

Utk baby yg demam kerana nak tumbuh gigi pun boleh diberikan
Begitu juga kalau kembung perut.

Cetusan Minda said...

owh . tak pernah nampak pun ahli keluarga guna benda ni ...

Nieyl said...

Selamat Pagi...
Singgah sini...

Mira Adzlia said...

bru tau psl gripe water ni

Syah said...

Assalamualaikum..hai2
Saya jual iphone,samsung,phone case dan lain2..jemput singgah blog saya

http://nasuha-itsmyessay.blogspot.com/

ig @nurnasuha96_

whatsapp +0196117811

Cikna said...

Gripe water ni mmg utk bagus utk baby, Cikna tau pun SBB dulu pernah kerja kat guardian so segala jenis ubat kena amik tau...