Thursday, September 10, 2015

#rezeki Allah swt bagi

Salam dan selamat petang..hari ini baru je siap buat page fb pelamin untuk kakak dan abg ipar..bukan tunjuk hebat tetapi kena menolong antara satu sama lain..rezeki itu kita kena kongsi tidak kira adik beradik atau sesama islam..(maklumlah ada lori satu tan)..ini lah masanya abg ipar membantu kakak dengan lebih masa lagi..semoga perniagaan mereka terus maju..

14 comments:

jasmarina jasni said...

betull family kena support each other kan

paridah said...

benar tu mesti saling tolong menolong sedaya mampu..moga bisnis kakak semakin maju.

iryanty ahamad said...

Apa yang oenting..kerjasama
:-))
Itulah erti kekeluargaan..

PeRdU cINta said...

Kongsi idea..kongsi tenaga..kongsi rezeki..in sya Allah.

aiman mania said...

untung ur sister ada adik macam u ..hohoohoohohoh ...gambateh!moga berkembang biak perniagaan..Insya-Allah....ada rezeki memasing...

Kakzakie said...

Selagi fb itu memberi manfaat dan memajukan business kakak/abang selagi itulah ada ganjaran tercatat. Alhamdulillah... tak rugi sebenarnya org yg memberi ilmu.

Syireen Halim said...

setuju tu !

aRz MoHa said...

terima kasih sudi singgah ARZMOHA.COM

bagus...kena saling bantu membantu...apatah lagi adik beradik dan sesama agama

Siti Nurzafirah said...

Family comes first....

ecehh... ada auralah tangan tu...

Cetusan Minda said...

saling membantu tu dapat meringankan banyak beban ...

Dunia Zumal said...

Moga terus maju jaya ^-^

Cik Aann said...

bagusnya adik ni..semoga biz bertambah maju.

Farrah MF said...

Semoga bisnesnya berkembang maju :)

Mohd Selim Zainal said...

Assalammualaikum...ajak85,

semoga berkembang maju perniagaan family nie... saling support each other.. baru sukses. orait.

mselim3