Friday, October 16, 2015

#syukur kepada allah swt

Salam dan selamat petang kepada pembaca blog saya..syukur kepada allah swt kerana anak saya akhirnya minum susu kambing..bukan memilih dalam bab makanan atau minuman tetapi sekurang-kurangan saya berusaha untuk allah swt..susu kambing adalah yang kedua terbaik selepas susu ibu..khasiatnya hampir sama dengan susu ibu(jika saya salah harap maafkan)..jika isteri saya kekurangan susu boleh lah anak saya minum susu kambing..susu kambing ini bukan sahaja untuk bayi tetapi sesuai jugak untuk orang dewasa..klu sesiapa yang ingin memilih susu kambing ini baiklah memilih susu kambing campur dengan buah kurma..sedap sgtšŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»šŸ‘šŸ»

9 comments:

Kakzakie said...

Malam ibu ada dirumah minum susu ibu selagi ada'
Siang tak cukup minumlah susu formula boleh kongsi lagi hihi..

paridah said...

SYUKUR ALHAMDULILLAH CUKUPKAN KEPERLUAN ANAK...

tiga lalat said...

semoga sehat sentiasa., aminn

saniah ibrahim said...

Susu kambing memang elok tapi untuk anak kecil.susu ibu adalah yang terbaik.

Nick Nashram said...

pernah minum susu kambing ni..susu kambing higoat.

nuyui a.k.a miss YUI said...

mmg elok tmbh2 susu kmbing fresh kan...

Khai♥Rin : anies said...

kt mn boleh dpt ni?

nor azman said...

Saya dapat kat kuantan..tp kilang dia kat seremban

Nafira usof said...

x pernah cuba susu kambing. dari anak first memang dengan susu lembu jer.
susu kambing nih sunah nabi jugak kan~