Thursday, December 3, 2015

#lawak yang terbaik

Salam dan selamat pagi kepada pembaca blog saya..macam lawak je apa yang di tulis oleh bangla ini..tetapi ingat jika betul apa yang ditulis oleh beliau..negara kita akan dikuasai oleh mereka dari segi ekonomi,perkhidmatan dan sebagainya..almaklum lah dalam masa tiga tahun mereka berada di malaysia 1.5juta orang..bukan saya cakap tapi TPM yang cakap..ye rezeki di muka bumi allah swt yang kasi..pemikiran saya tidak sempit..tetapi bersederhana dalam pelbagai benda adalah sunnah nabi kita..contohnya pengambilan pekerja dari luar negara😱😧😱😱😱

6 comments:

weschairs said...

Rasanya bangla tu tak wujud pun.. Page troll je tu man

Siti Nurzafirah said...

Aiyak !!! rasa tersilap baca pulakk..

Cikna said...

Says suka sama BN juga..... makin meluat plak kehadiran bangla,dgn baunye yg menusuk ke qalbu btl...

E'in said...

tetibe rase mcm nie malaysia ke bangladesh?

cik hani said...

Bangla sayang Najib..

Pha Is said...

haha.. nk buat apa... rosak habis bahasa melayu..