Wednesday, December 21, 2016

Bateri Century

Salam dan selamat malam saya ucapkan kepada pembaca blog saya..syukur kepada allah swt kerana memberi saya rezeki yang tidak terhingga dalam saya usahakan perniagaan saya secara kecil-kecilan iaitu bateri kenderaan..hari ini selepas balik dari kuala terengganu ada customer call saya untuk bateri kenderaan..customer saya tanya kenapa bateri dia tidak tahan lama (mengikut pendapat saya bateri tidak tahan lama adalah kerana cara pemanduan kita , kilometer dan ubahsuai kenderaan.) itu sebab bateri tidak lama ..sesiapa yang berminat dengan service saya boleh call di no 0123426216


Monday, November 21, 2016

#bateri jenama GP -MF

Salam dan selamat petang..sesiapa yang ada masalah bateri kenderaan..blh hubungi saya (0123426216-man)..khususnya di kuantan

Friday, November 11, 2016

#harga promosi bateri kenderaan

Kenderaan anda mengalami masalah bateri..blh hubungi saya di 0123426216(man)..saya menyediakan perkhidmatan bateri khususnya di kuantan..harga bateri mungkin akan naik juga ekoran dari harga minyak dan ekonomi

Wednesday, October 26, 2016

#harga promosi

Salam dan selamat malam..sesiapa yang ingin memcari bateri kenderaan jenis ini ns40zl mf ..saya menawarkan harga berpatutan iaitu rm140 bersama bateri lama..khususnya di kuantan..harg promosi sampai hari jumaat je.

Wednesday, October 12, 2016

#jenama GP -MF made korea

Salam dan selamat malam saya ucapkan kepada pembaca blog saya.syukur kepada allah kerana memberi peluang saya menjual bateri jenama gp mf..sesiapa yang berminat blh lah hubungi saya khususnya di kuantan...amin..0123426216(man)


Friday, September 30, 2016

Bateri kenderaan jenama Haten

Salam dan selamat malam kepada pembaca blog saya..sesiapa yang ingin memcari perkhidmatan bateri sila hubungi saya man bateri (0123426216)..khususnya warg kuantan dan sekitarnya #manbateri #wargakuantan #visitpahang2017

Thursday, September 29, 2016

#bateri kering dan basah

Salam dan selamat malam..sesiapa yang berminat menggunakan perkhidmatan saya tidak kira siang dan malam..blh hubungi saya di 0123426216 atau pergi ke page manbateri..isyaallah saya akan membantu khususnya warga kuantan..amin

Monday, September 26, 2016

Syukur kepada Allah swt

Salam dan selamat malam saya ucapkan kepada pembaca blog saya..syukur kepada allah telah memberi rezeki kepada saya yang tidak putus2..walaupun saingan perniagaan bateri kenderaan ini sangat memcabar tetapi saya tetap teguhkan hati bahawa setiap manusia mempunyai rezeki masing2..setiap manusia haruslah berdoa dan berusaha dalam sesuatu perkara dan yakin apa yg allah swt bg..amin
(Malam pun layan customer..amin)

Thursday, September 22, 2016

#bateri kenderaan

Salam dan selamat tengahari..sebelum g solat jumaat upload sikit gambar bateri..berminat blh call saya di 0123426216(man)

Tuesday, September 20, 2016

Tuesday, September 13, 2016

#bateri kenderaan jenama general

Salam dan selamat petang..sesiapa yg berminat dengan bateri yang saya tawarkan blh hubungi saya di 0123426216 atau ke page manbateri..khususnya orang warga kuantan.. 
                (Harga rm200)

Thursday, September 8, 2016

#rezeki allah swt terhadap manbateri

Salam dan selamat petang saya ucapkan..syukur kepada allah swt yg telah memberi rezeki kepada saya..sesiapa yang berminat kepada perkhidmatan bateri saya khususnya di kuantan..sila lah hubungi saya di 0123426216 (man)

Monday, September 5, 2016

#bateri jenama general

Salam dan selamat petang kepada pembaca blog saya..jilka anda ingin membeli bateri kenderaan sila lah hubungi saya khususnya penduduk kuantan di nombor 0123426216(man)

#bateri jenama general

Salam dan selamat petang kepada pembaca blog saya..jilka anda ingin membeli bateri kenderaan sila lah hubungi saya khususnya penduduk kuantan di nombor 0123426216(man)

Thursday, September 1, 2016

Bateri kenderaan jenama general

Salam kepada pembaca blog saya..hari ini stok terbaru sudah sampai..jika bateri kenderaan anda tidak mempunyai kuasa tahan lama..blh lah hubungi saya di 0123426216 atau ke page man bateri..isyallah saya akan menawarkan harga yang terbaikkkk

Bateri kenderaan jenama general

Salam kepada pembaca blog saya..hari ini stok terbaru sudah sampai..jika bateri kenderaan anda tidak mempunyai kuasa tahan lama..blh lah hubungi saya di 0123426216 atau ke page man bateri..isyallah saya akan menawarkan harga yang terbaikkkk

Friday, August 26, 2016

#page man bateri

Salam dan selamat petang kepada pembaca blog saya..jika anda berminat membeli bateri kenderaan..saya menawarkan harga berpatutan untuk anda..#melayuniaga #rezekiallahswt bagi..no untuk dihubungi 0123426216 (man)

Sunday, August 7, 2016

Leicester city vs Man united

Salam dan selamat malam saya ucapkan kepada pembaca blog saya..hari ini merupakan pembukaan kepada liga perdana english..macam hambar je pasukan biru bila berlawan pasukan merah..kenapa saya suka pasukan biru ini kerana mereka dari bawah menjadi sang juara..harap2 mereka dapat bertahan dalam empat kelompok terbaikk..heheheh

Thursday, August 4, 2016

#Gambar Hari Raya

Salam dan selamat menyambut bulan syawal yang ke 29 pada ari hari..saja saya upload gambar hari raya saya bersama anak yang comel..rezeki yang allah bagi kat saya sungguh bermakna sekali..rupanya kasih seorang ayah baru saya faham..dia akan melakukan apa saja demi seorang berbanding dengan isteri(tidak percaya cakap saya cuba tanya kepada seorang bapa dan suami)..semoga anak saya menjadi seorang yang beriman dan bertaqwa..amin

Wednesday, July 20, 2016

#my big boss

Salam dan selamat petang kepada pembaca blog saya..sudah lama tidak aktif dalam blog..mungkin sibuk sikit dengan anak yang sudah membesar..tengoklah cara dia ketika depan tv sambil makan biskut raya..klu tengok si dia punya cerita ,orang lain tidak merasa ingin menonton cerita lain..terpaksa mengikut(sambil senyum di dalam hati)..anugerah allah swt kita kena sayang dan cintai..amin

Saturday, June 11, 2016

#doublemanbateri hanya di kuantan

Salam disini saya menjual bateri kenderaan boleh hubungi saya atau terus ke page saya


Fage fb : doublemanbateri
Ig : shahrezaki
Whatapps : 0123426216

Tuesday, May 31, 2016

#berniaga bateri kenderaan

Salam dan selamat pagi pembaca blog saya..sekarang saya mengusahakan perniagaan menjual bateri secara kecil-kecilan di kuantan..harga yang ditawarkan sangat berpatutan..


Berminat blh call saya 0123426216
Ig : shahrezeki
Tweet :shahrezaki
Page :doublemanbateri

Wednesday, May 25, 2016

#aisyah jumpa si hitam

Salam dan selamat pagi kepada pembaca blog saya..hari ini anak saya rasa gembira bila berjumpa dengan si hitam di rumah toknya...maklumlah kat rumah saya tidak mempunyai kucing kerana tidak mahu mempunyai masalah dengan jiran-jiran sebelah..(abaikan muka dia yg masam)..aisyah suka bermain ekor  si hitam yang kembang..si hitam adalah kacukan kucing parsi(mak dia) dengan kucing kampung(tidak pasti siapa bapa dia)..🤔🤔🤔🤔..

Monday, May 23, 2016

#rezeki allah swt bagi

Salam dan selamat malam pembaca blog saya...saya sekarang mengusahakan perniagaan bateri kenderaan secara kecil-kecilan..semoga allah swt memberkati saya dalam usaha ini..ini merupakan gambar pelanggan saya yang membeli hari ini..amin

Saturday, May 21, 2016

#doublemanbateri

Salam dan selamat pagi kepada pembaca blog saya..sesiapa yang ingin membeli bateri kenderaan blh hubungi saya khususnya di kuantan..saya ada jual kecil-kecilan je



Thursday, May 12, 2016

Tuesday, April 26, 2016

#anak oii anak

Salam dan selamat petang kepada pembaca blog saya..syukur kepada allah swt kerana mengurniakan saya seorang anak perempuan yang comel dan pandai(siapa lagi nak puji kalau tidak bapa dia)..tengoklah gaya dia ketika depan telefon..bukan main meriah muka dia..sampai mama dia jeles tidak boleh tangkap bersama..


Wednesday, April 6, 2016

#suami tanpa cinta

Salam dan selamat malam pembaca blog saya..saya pun tidak tahu macam mana blh terlibat tengok cerita ini..janna nick memamg lawa tetapi kalau tidak mamat ni boleh ketawa habis..tidak percaya cuba tengok..hehehe

Thursday, March 31, 2016

#Festival batik malaysia kuantan

Salam dan selamat malam kepada pembaca blog saya..malam ini malam jumaat yg mana patut kita banyak amal ibadat kita dengan allah swt..saya menulis bukan jadi ustaz tetapi untuk diri saya sendiri..cuba tengok gambar ini bagaimana anak saya berusia 1 tahun lebih sudah pandai memilih baju yang mana ia berkenan..klu dia besar lagi mesti bapa dia pening...gambar ini diambil oleh mama ketika pergi festival batik malaysia kuantan..pelbagai barangan terdapat di sana..


Saturday, March 26, 2016

#Gua musang ke kuala lipis

Salam dan selamat pagi saya ucapkan kepada pembaca blog..semalam merupakan pertama kali saya menggunakan lebuhraya baru dari gua musang ke kuala lipis untuk balik ke kuantan..lebuhraya ini telah memudahkan perjalanan saya dan memendekkan masa     Saya..sesiapa yang ingin ke kota bharu mengikut gua musang tidak lah perlu mengambil masa yang lama dalam perjalanan..walaupun ia dikatakan belum siap sepenuhnya tapi ia memudahkan rakyat khasnya..amin



Thursday, March 24, 2016

#budak manja makan

Salam dan selamat pagi kepada pembaca blog saya..sesiapa yang ada anak mesti gembira melihat tingkah lakunya ketika makan..lebih-lebih lagi ketika waktu pagi..begitu selera mereka ketika makan..tengok lah sendiri anak saya ini..boleh menyebabkan saya malas pergi kerja(teruk betul)..dia sendiri yang tarik meja dan kerusi pendek untuk makan..meja makan langsung tidak mahu duduk..