Tuesday, February 9, 2016

#Jalan-jalan ketika cuti sekolah

Salam dan selamat pagi kepada pembaca blog saya..bagaimana rasanya ketika menghabiskan masa bersama keluarga sendiri(mesti gembira kan) ketika cuti tahun baru cina kan..mesti kita membawa anak-anak kita ke tempat yang menarik dan bagus..contohnya pusat pelancongan seperti pulau tioman atau cameron..tetapi berlainan dengan saya yang membawa keluarga ke pusat kehidupan liar gajah di kuala gadah lanchang..dah masuk percuma dan tempat dia menarik..sesiapa yang mandi bersama gajah di kenakan bayaran yang murah serta jika ingin memberi makanan..lagipun tempat dia dekat dengan lebuh raya pantai timur..cuma 12kilometer dari tol lanchang.





4 comments:

Nik Khazami Nik aziz said...

time cuti sekolah ni la nak bawak anak2 jalan2...

Cikna said...

Nape xmasuk deerland skli...

Cikna said...

CNY baru ni balik lakum ingat nk g Kuala gandah gak sdhnye sampai kat simpang kami tukar laluan naik genting...;-)

Othman Zan said...

Dah lama plan nak ke kuala Gandah.. tak dapat2 lagi..